De Duinendag, een middag op avontuur! Oostvoorne

De Duinendag, een middag op avontuur!

zondag 15 september 12:00 - 16:30 uur In de duinen is er altijd wel iets te zien, te beleven of ontdekken. Zeker tijdens de Duinendag! Rond ons bezoekerscentrum Tenellaplas en in de duinen hebben we een prachtroute voor je uitgezet. Onderweg vang je waterdiertjes, pluis je braakballen, proef je honing en tel je ontelbaar veel insecten. Weet jij wie er allemaal in de bomen leven? Volg de route en je komt dit en nog veel meer te weten! Een leuk uitje voor het hele gezin!

De Duinendag, een middag op avontuur!

Praktische info

Locatie

Berkenrijsweg, 3233 KH, Oostvoorne

Kosten

  Normaal Beschermer
Volwassenen € 0,00 € 0,00
Kinderen € 5,00 € 2,50

Inschrijving gesloten

Wat ga jij als eerste doen op de Duinendag?

  • 200 insecten vangen door 1 keer aan een boom te schudden
  • Geblinddoekt de natuur beleven
  • Waterdiertjes vangen en ze daarna bestuderen
  • Honing proeven
  • Vogels spotten met een telescoop
  • Braakballen pluizen van uilen
  • of ......

Een middag op avontuur

Voor deelname aan de activiteiten, koop je een activiteitenkaart voor slechts 5 euro. Bestel jouw activiteitenkaart vooraf en je hebt gegarandeerd een leuke middag. Beschermers van het Zuid-Hollands Landschap, leden IVN, houders van een Rotterdampas en een Op Voorne-Putten pas krijgen ook nog eens 50% korting en betalen geen 5 euro, maar 2,50 euro voor de activiteitenkaart. Hiervoor voer je bij aanmelding onder 'Beschermersnummer' de kortingscode in.

De Duinendag wordt georganiseerd door Stichting Het Zuid-Hollands Landschap en het Instituut voor natuureducatie en duurzaamheid (IVN), afdeling Voorne Putten Rozenburg.

Praktische info

Parkeren

Parkeren kan op het parkeerterrein Heveringen aan de Berkenrijsweg in Oostvoorne. Het parkeerterrein bevindt zich net voor de splitsing met Berkenrijspad en Grenspad.

Horeca in de buurt
Wandelen

Je kunt de Duinendag natuurlijk prima combineren met een mooie wandeling in de Duinen van Oostvoorne of na afloop lekker uitwaaien aan het strand!

Openbaar vervoer
Activiteitenkaart

Meld je aan via onze site en jouw activiteitenkaart ligt klaar bij de kassa op 15 september. Alleen als je wilt deelnemen aan de activiteiten langs de route, bestel je een activiteitenkaart.

Vogels kijken

Locatie

Berkenrijsweg, 3233 KH, Oostvoorne

Ook interessant

Het hele jaar te reserveren
Boek een duinhuisje
Vakantiehuis
Oostvoorne
Sfeerwandeling
Den Haag
Kampeerterrein
Oostvoorne
unknown version